Toeters & Bellen

6-toetersen-bellen-marimbaToeters en Bellen wil kinderen en hun ouders op een luchtige manier laten kennismaken met de magie van klassieke en andere akoestische muziek. Dat doen we door  concerten te organiseren die compact zijn (ca. 45 minuten) en met een vriendelijke prijs.

Voor het geven van concerten schakelen we bij voorkeur Amersfoortse muzikanten  in die het leuk vinden om een speciaal op kinderen toegesneden concert samen te stellen.  Dit kan bijvoorbeeld zijn door de muziekkeuze, door het verweven van een verhaal in de voorstelling, door het bewerkstelligen van interactie met het publiek  (meezingen, -spelen, -dirigeren etc.) of door de kinderen na afloop te laten kennismaken met de instrumenten .

Hoewel het concert zich in eerste instantie richt op kinderen en hun ouders uit heel Amersfoort, zijn ook  andere geïnteresseerden welkom om de voorstelling bij te wonen.

Ben je professioneel muzikant en wil je ook een kinderconcert verzorgen? Mail voor meer informatie naar infokinderconcert@gmail.com

Initiatief & organisatie
Toeters en Bellen is een initiatief van Joyce de la Croix in samenwerking met Stadscafé De Observant.

joyce

Joyce de la Croix

De concerten in seizoen 2015/2016 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Janivo en het K.F. Hein fonds.

sponsorlogos