Ook in de Observant: Ontbijt met Beethoven

Wakker worden met een croissant en Chopin? Ontbijten met muziek van Mozart of Vivaldi? Op zondagochtend  3 april biedt Stadscafé De Observant voor het eerst een ontbijtbuffet met live klassieke muziek. Tijdens het buffet, vanaf 9.30 uur, speelt  strijkkwartet aMuse bekend repertoire van grote namen uit de klassieke muziekgeschiedenis.

Strijkkwartet aMuse bestaat uit Alessandra Sordo Sánchez en Anne Roos op viool, Carmen Sordo Sánchez op altviool en Raphael Sordo Sanchez op cello. De leden van aMuse zijn bijzonder getalenteerde leerlingen van Het VioolLab Amersfoort. Hoewel de gemiddelde leeftijd nog maar 16 is hebben deze talenten al op diverse grote podia in Nederland opgetreden. aMuse zal  herkenbare klassiekers van o.a. Vivaldi en Boccherini spelen, maar ook Libertango van Piazolla, en een enkele popsong zoals Viva la Vida van Coldplay.  Uiteraard zal Beethoven niet ontbreken!

Met ‘Ontbijt met Beethoven’ wil De Observant op een ontspannen en laagdrempelige manier klassieke muziek aanbieden aan een breed publiek.Ontbijt met Beethoven

Praktische informatie
Datum: zondag 3 april
Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Plaats: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Kosten: € 14,95 p.p. (inclusief live klassieke muziek)
Reserveren is noodzakelijk en kan via: ontbijtbeethoven@gmail.com

Comments are closed.