Kinderconcert Muziek uit alle windstreken

Op zondag 12oktober neemt Trio Sofietje  kleine en grote luisteraars mee op een muzikale reis door meerdere  landen en sferen,  spelend op veel verschillende instrumenten, zoals de accordeon, de viool en de gitaar.

Trio Sofietje bestaat uit Ineke (viool, ukulele, percussie, zang), Hilde (accordeon, percussie, zang) en Susanne (zang en gitaar). Zij maken muziek en zingen liederen uit alle windstreken, tijdperken en genres en Trio Sofietjevinden het leuk om aan persoonlijke liedwensen tegemoet te komen. Hun brede repertoire gaat van klezmer naar bluegrass,  van Afrika naar Spanje en van Schotland naar China.
Trio Sofietje is op 28 maart 2009 – toen Amersfoort 750 jaar haar stadsrechten had – ontstaan. Zij speelden voor jet eerst samen tijdens Sofie aan Tafel bij restaurant De Mediteraan in Amersfoort. Ze hadden zo veel plezier in het zingen en musiceren met elkaar en voor anderen, dat zij sindsdien samen muziek maken. Zij hebben inmiddels op veel plekken in en rond Amersfoort muziek gemaakt: op verjaardagen, in verpleeghuizen, kinderdagverblijven, bij begrafenissen, Sofie aan Tafel, Sofie op de Wallen en Gluren bij de Buren….

 

Comments are closed.