Kinderconcert Een bijzondere beer

Luister en meedoe-voorstelling over Winnie the Pooh

Iedereen kent de verhalen over Winnie de Pooh, de beer die zichzelf niet zo slim vindt maar eigenlijk meer weet en kan dan iedereen verwacht. De verhalen worden muzikaal vormgegeven door Mirjam Daalmans cello en Miriam Veeger viool.

KInderconcert met Mirjam Daalmans en Miriam VeegerMiriam Veeger studeerde viool in Amsterdam, Sint Petersburg en Rotterdam waar ze haar solo diploma behaalde. Als soliste en primarius van het Kandinsky Kwartet heeft ze concerten in Nederland en Europa gegeven en speelde ze bij diverse orkesten.  In 2012 richtte zij Het VioolLab (Vioolles Amersfoort) op, inmiddels een begrip in Amersfoort. Ook treedt ze regelmatig op met verschillende ensembles, zoals op het Rabo Jazz Festival en geeft ze workshops op festivals en scholen. Veeger verzorgde meerdere kinderconcerten in De Observant.

Mirjam Daalmans studeerde bij Lenian Benjamins en Robert Dispa. Ze is lid van The Fine Arts Chamber Orchestra, begeleidingsorkest Flair en het Faco String Quartet. Als soliste heeft ze opgetreden met het celloconcert C- Groot van J.Haydn en Kol ni drei van M. Bruch. Zij is daarnaast al ruim twintig jaar cello-docent. Mirjam bespeelt een instrument dat speciaal voor haar gebouwd is door de wereldwijd gelauwerde Brusselse Luthier

Praktische informatie
Datum: zondag 5 maart
Aanvang: 12.00 uur (Observant open vanaf 11.30 uur)
Locatie: Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: geschikt vanaf 4 jaar
Duur: Ca. 45 minuten
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50
Reserveren gewenst: www.observant.nl

Comments are closed.