Uitweekend Amersfoort

UItweekendDe culturele organisaties van Amersfoort openen op zondag 11 september het culturele seizoen 2016 met allerlei leuke activiteiten. Ook Toeters & Bellen doet mee met een gratis programma van muzikale activiteiten en proeflessen. Zin  in een workshop gitaar? Wil je een harp van dichtbij bekijken? Kom dan op 11 september naar Stadscafé De Observant!

DSC_0460De muzikale middag wordt mogelijk gemaakt door Het Vioollab van Miriam Veeger, Muziekschool Amersfoort en ’t Muziekhuis. Docenten van deze muziekorganisaties verzorgen o.a. workshops gitaar en viool. Ook kunnen kinderen kennismaken met diverse instrumenten zoals de harp en de trompet.
Wanneer: zondag 11 september
Tijd: vanaf 13.00 uur
Kosten: gratis

Nog veel meer te doen!
Tijdens Uitweekend Amersfoort is in de rest van het centrum ook van alles te doen. Je kunt bijvoorbeeld gratis de tentoonstelling Mondriaan & Liu Ye bezoeken in het Mondriaanhuis of de famillietentoonstelling Cold Cases Amersfoort inMuseum Flehite. Ook worden er leuke workshops, previews en activiteiten georganiseerd bij onder andere Flint, Theater de Lieve Vrouw, het Eemhuis en Fluor.

Kortom: Uitweekend Amersfoort is een dag voor jong en oud, een dag om te genieten van alles wat Amersfoort te bieden heeft op het gebied van kunst, muziek en cultuur. Kijk voor meer informatie op www.uitweekendamersfoort.nl