Kinderconcert: Twee honden in de dierentuin

Rocky is een zwarte labrador en is een echte goedzak, die houdt van lekker eten, slapen en avonturen beleven met Sammy. Sammy is een golden retriever, die altijd graag alles wil weten en ontdekken. Samen met hun baasjes beleven Rocky en Sammy de leukste, gekste en spannendste avonturen. Op zondag 1 november gaan ze naar de dierentuin en ontmoeten allemaal beesten.

In muziekvoorstellling Twee honden in de dierentuin van Jonathan Floor (verteller) en Peter Floor (gitaar) krijgen de kinderen op speelse wijze informatie over de dieren zoals hun bijzonderheden, leefomgeving en specifieke kenmerken. Hieraan gekoppeld zijn de culturele aspecten die herkenbaar worden gemaakt door muziek. Naast composities van Peter Floor bevat de voorstelling tevens muziek van o.a. Antonio Vivaldi, Leo Brouwer en Francisco Tarrega.
In de voorstelling krijgen de kinderen tevens de ruimte om te kunnen bewegen, zingen en dansen.

Peter en JonathanJonathan Floor
Jonathan is sporttrainer en heeft een ruime ervaring met het werken met kinder- en jeugdgroepen. Naast zijn sportieve activiteiten is hij actief als acteur. Zo speelde hij o.a. de rol van Christoph in “Frozen” en Amos “Cellofaan” Heart in “Chicago”. Hij weet vanaf het begin zijn publiek te boeien.

Peter Floor
Peter is gitarist en heeft een ruime ervaring in optredens voor diverse gelegenheden, zoals concerten, ensembles, dinners, opnamen en festivals. Als gitaardocent is hij, naast zijn prive-praktijk, verbonden aan Muziekonderwijs Midden Nederland in Amersfoort en doet hij schoolprojecten voor Globe CKC in Hilversum. Ook is hij actief als componist. Een aantal van zijn composities zijn te beluisteren geweest via Radio 4. In 2014 produceerde hij zijn meest recente CD “Living Waters” met eigen composities.

Praktische informatie
Datum: zondag 1 november 2015
Aanvang: 12.00 uur (Observant open vanaf 11.30 uur)
Locatie: Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.
Duur: Ca. 50 minuten
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50
Reserveren gewenst via: infokinderconcert@gmail.com