Kinderconcert Muziek uit alle windstreken

Muziek uit alle windstreken

Muziek uit alle windstreken

Op zondag 2 oktober neemt Trio Sofietje kleine en grote luisteraars mee op een muzikale reis door meerdere  landen en sferen, spelend op veel verschillende instrumenten, zoals de accordeon, de viool en de gitaar.

Trio Sofietje bestaat uit Ineke Winkel (viool, ukulele, percussie, zang), Hilde Fescharek (accordeon, percussie, zang) en Susanne Mink (zang en gitaar). Zij maken muziek en zingen liederen uit alle windstreken, tijdperken en genres en Trio Sofietjevinden het ook leuk om aan persoonlijke liedwensen tegemoet te komen. Hun brede repertoire gaat van klezmer naar bluegrass, van Afrika naar Spanje en van Schotland naar China.

Trio Sofietje is op 28 maart 2009 – toen Amersfoort 750 jaar haar stadsrechten had – ontstaan. Het trio speelde voor het eerst samen tijdens Sofie aan Tafel bij restaurant De Mediteraan in Amersfoort. Zij hadden zo veel plezier in het zingen en musiceren met elkaar en voor anderen, dat zij sindsdien samen muziek maken. Trio Sofietje heeft inmiddels op veel plekken in en rond Amersfoort muziek gemaakt: van verpleeghuizen tot kinderdagverblijven, op verjaardagen en bij begrafenissen en bij diverse evenementen zoals Sofie aan Tafel, Sofie op de Wallen en Gluren bij de Buren.

Praktische informatie
Datum: zondag 2 oktober
Aanvang: 12.00 uur (Observant open vanaf 11.30 uur)
Locatie: Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: geschikt vanaf 4 jaar.
Duur: Ca. 45 minuten
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50
Koop tickets in de ticketshop