Kinderconcert Kerstboom, sneeuw en chocomel

Zing mee met Annefloor Hoitinga en Bernd JaunichKom in de kerststemming met het meezing en meedoeconcert van de Liedjesfabriek met Annefloor Hoitinga en Bernd Jaunich.

Kerstboom, sneeuw en chocomel is een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar, boordevol liedjes en verhalen over de winter, kerst en het einde van het jaar.  Bekende liedjes worden afgewisseld met eigen werk. Annefloor zingt, speelt gitaar, piano en ukelele. Bernd zingt en speelt gitaar. Naast het luisteren naar  liedjes in ijzige, winterse sferen mag er gelukkig ook worden meegezongen en gedanst. Wie weet gaat het echt sneeuwen!

Bernd Jaunich groeide op in West Duitsland als tweede van drie gitaarspelende broers. Rond zijn twintigste verruilde hij zijn geboortestreek voor het nabije Nederland voor de studie muziektherapie en later de opleiding docerend musicus klassieke gitaar. Jaunich verzorgt concerten en workshops, geeft gitaarles en werkt als muziekthearpeut in de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Annefloor treedt met haar eigen repertoire op als singer songwriter en is daarnaast ook werkzaam als muziektherapeut in de gehandicaptenzorg.


Praktische informatie
Datum: zondag 11 december 2016
Aanvang: 12.00 uur (Observant open vanaf 11.30 uur)
Locatie: Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar.
Duur: Ca. 45 minuten
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50
Bestel hier je tickets