Kinderconcert fluit + harp = FLARP

FLARP web

Op zondag 10 januari om 12.00 uur kunnen kinderen en hun ouders luisteren naar  Fluit + Harp = Flarp in Stadscafé De Observant. De voorstelling wordt uitgevoerd door fluitsite Francien Post en harpiste Judith Jamin.

Francien en Judith spelen al heel lang samen. Op een dag hebben ze er eigenlijk wel een beetje genoeg van en besluiten ze de rollen om te draaien. Francien krijgt haar eerste harp-les en Judith haar eerste fluit-les. Het gaat niet al te gemakkelijk, want fluit spelen is best ingewikkeld en harp spelen al helemaal. In een grappige voorstelling laten zij kinderen kennis maken met de fluit en de harp.

Fluitiste Francien Post en harpiste Judith Jamin geven beiden les en treden vaak op. Samen vormen zij het duo VIBES! Dat betekent vibraties ofwel trillingen. Tijdens het concert krijg je waarschijnlijk misschien naast trillingen ook wel de rillingen, want ze gooien de hele boel overhoop!

Verschillende instrumenten zullen te beluisteren zijn en na afloop is het voor de kinderen mogelijk zelf ook eens achter een harp plaats te nemen of een fluit aan de mond te zetten.

Datum: zondag 10 januari 2016
Aanvang: 12.00 uur (Observant open vanaf 11.30 uur)
Locatie: Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: geschikt voor de leeftijd van ca. 4 tot 10 jaar.
Duur: Ca. 45 minuten
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50
Reserveren gewenst via: infokinderconcert@gmail.com