Kinderconcert: Hulst met Herrie

hulstMaar kerst staat ook voor een nieuw begin! De dagen worden weer langer, nog even en het voorjaar kondigt zich aan en brengt de natuur weer tot leven. Aan de hand van de seizoenen brengt Hulst met Herrie het ultieme kerstgevoel voor jong en oud. Zing mee met bekende en onbekende liedjes en doe na afloop mee aan een swingende workshop terwijl je ouders een kopje koffie drinken.

De voorstelling wordt gegeven door Harke de Vlas (slagwerk) en Miriam Veeger (viool), met medewerking van strijkkwartet aMuse. Het contrast kan bijna niet groter: een violiste en een drummer in dezelfde voorstelling. Dat belooft wat!

Het aMuse strijkkwartet bestaat uit bijzonder getalenteerde leerlingen van ‘Het VioolLab’. Hoewel de gemiddelde leeftijd nog maar 16 is hebben deze talenten al op  diverse grote podia in Nederland opgetreden.

Harke de Vlas studeerde slagwerk aan het conservatorium van Amsterdam. Hij speelde en zong in veel verschillende bands en richtte in 2008 muziekschool Muziekles in Amersfoort op. Daar werkt hij met een team van 6 docenten aan alles wat met pop- en rockmuziek te maken heeft.

DSC_0460

Miriam Veeger studeerde viool in Amsterdam, Sint Petersburg en Rotterdam waar ze haar solo diploma behaalde. Als soliste en primarius van het Kandinsky Kwartet heeft ze concerten in Nederland en Europa gegeven en speelde ze bij diverse orkesten.  In 2012 richtte zij Het VioolLab (Vioolles Amersfoort) op, inmiddels een begrip in Amersfoort. Ook treedt ze regelmatig op met verschillende ensembles, zoals op het Rabo Jazz Festival en geeft ze workshops op festivals en scholen. 

Praktische informatie
Datum: zondag 13 december 2015
Aanvang: 12.00 uur (Observant open vanaf 11.30 uur)
Locatie: Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.
Duur: Ca. 50 minuten
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50
Reserveren gewenst via: infokinderconcert@gmail.com