Jong talent

Toeters & Bellen zoekt jeugdige Amersfoortse muzikanten die het voorprogramma willen verzorgen bij  de maandelijkse kinderconcerten op zondag in Stadscafé De Observant.

Sinds oktober 2015 is Toeters & Bellen gestart met de presentatie van jong talent in het voorprogramma van de maandelijkse kinderconcerten. Talentvolle kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn uitgenodigd om in het halfuur voorafgaand aan het kinderconcert in de ontvangstruimte van De Observant een klein programma te verzorgen tijdens de ontvangst van het publiek.  Hiermee biedt Toeters en Bellen aan jonge amateurmuzikanten een laagdrempelig podium. Anderzijds is het voor  de kinderen die komen luisteren heel  inspirerend  om andere kinderen te horen spelen waardoor zijn misschien aangespoord worden om ook een instrument te gaan spelen.

Meer informatie en aanmelden
Kinderen of jongeren t/m 18 jaar kunnen zich via hun ouders of muziekdocent aanmelden. Voorwaarde is dat de muzikant minstens 4 jaar les heeft en klassieke muziek ten gehore wil brengen. Kinderen mogen zich ook aanmelden als duo of trio. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf voorspelen voor de muziekorganisatie kan gevraagd worden. Aanmelden kan via infokinderconcert@gmail.com.

 

Bente speelde 1 november als eerste in het voorprogramma van Toeters & Bellen

Bente speelde 1 november als eerste in het voorprogramma van Toeters & Bellen