Kinderconcert Sneeuwwitje haakt een monster

sneeuwitje-haakt-een-monsterOp zondag 5 februari om 12.00 uur kunnen kinderen en hun (groot-)ouders weer genieten van een kinderconcert van Toeters & Bellen in Stadscafé De Observant. Dit keer staat de voorstelling  Sneeuwwitje haakt een monster op het programma met Duo Serena. Sneeuwwitje kan heel goed haken en haakt mutsjes en pannenlappen voor iedereen. Maar vandaag heeft ze zin in iets nieuws….

Kinderconcert Sneeuwwitje haakt een monster  wordt uitgevoerd door duo Serena met  Marjan de Haer op harp en Henriëtte Bakker op fagot en verschillende blokfluiten.
De voorstelling is gebaseerd op een prentenboek van Annemarie van Haeringen.

Duo Serena

duo serena

Henriëtte Bakker speelde als fagottiste in vele gerenommeerde Oude Muziek orkesten en ensembles, zoals La Petite Bande onder leiding van Sigiswald Kuiken en Musica Antiqua Köln onder leiding van Reinhard Goebel.  Van de CD’s die Bakker opnam met Musica Antiqua Köln werden de Dresden Concerti van Johann David Heinichen met een Edison beloond. Henriëtte Bakker geeft blokfluitles, ensemble- en historische fagotles. Zij is tevens organisator van de Koepelkerkconcerten in Arnhem.

Marjan de Haer speelt op authentieke harpen in orkesten als Anima Eterna Brugge en Concerto Köln. Regelmatig soleert ze in harp(fluit)concerten van Mozart,  Händel en Debussy in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast geeft ze solo recitals en concerten met verschillende duo’s waaronder het vertel duo “Parlando en Glissando” met verhalen vertelster Mia Verbeelen. Marjan de Haer  geeft  met veel plezier harplessen aan kinderen en volwassenen en ontwikkelde de interactieve (school)voorstelling “de Betoverde Harp”,  die eerder ook bij De Observant te zien was.

Praktische informatie
Datum: zondag 5 februari
Aanvang: 12.00 uur  (Observant open vanaf 11.30 uur)
Locatie: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50
Reserveren gewenst via: www.observant.nl